domingo, 29 de marzo de 2009

EXPOSICIÓN 2003



2 comentarios:

  1. Hola, Amparo. Estic fent un treball sobre artistes que van retratar, pintar o escriure sobre el Somorrostro. T'estaria molt agraït si em poguessis dir quines són les obres de Subarroca que fan referència a aquest barri i si en puc trobar alguna reproducció.

    Et deixo la meva adreça per si prefereixes contestar per correu.

    bereshit.bloc@gmail.com

    Moltes gràcies i perdona per les molèsties.

    Cordialment,

    Enric H. March

    http://enarchenhologos.blogspot.com

    ResponderEliminar
  2. Srs. Subarroca,

    Sóc en Miquel Molist Badiola, el funcionari de l’Ajuntament de Vic que els va ensenyar les obres de Sert que tenim en aquesta “Santa Casa” que té la direcció següent: C/ Ciutat, 1, 08500 VIC (Barcelona). La meva direcció particular és Ctra/ de Manlleu, 26/28, 2n 2ª, VIC (Barcelona).

    Vaig disfrutar veient que vostès posaven molta atenció en les explicacions que els vaig fer. Tant de bo que tots els visitants fossin com vostès.

    M’he estat mirant el seu Blog i, l’he de felicitar per les “meravelles” que ha pintat i l’animo a que ho segueixi fent. L’activitat cultural omple moltíssim a la persona que la fa.

    Per si volen donar una ullada als meus dos Blogs els dono les direccions:


    vicusviqui.blogspot.com

    centenaridelnaixementdebalmes.blogspot.com

    També, de tant en tant, escric cartes d’opinió/articles a EL 9 NOU (diari local) comentant algun fet ocorregut a Vic del passat. Si em donen el correu electrònic els mantindré informants del passat. Aquests articles, al estar en la premsa, els poden reenviar a d’altres direccions que també tinguin interès sense cap problema.

    Atentament,


    Miquel Molist Badiola

    ResponderEliminar